Muziek, zang

Marc van Delft is een Haagse componist met een grote esoterische interesse. Hij geeft veel voordrachten en cursussen, o.a. voor het Studiecentrum voor Antroposofie. Zie ook zijn Wikipedia artikel.

Pieter van der Schot werkt volgens de zangscholing van Valborg Werbeck-Svaerdstroem, de „Schule der Stimmenthuellung”. Bij iedereen is de ideale zangstem aanwezig, maar zijn er weerstanden, „verhullingen”, waardoor deze niet helemaal tot verschijning komt. Door trouw te werken aan schijnbaar eenvoudige oefeningen voor adem, woordklank en zangstroom kan de stem bevrijd worden. Zie ook de website van het Valborgkoor. Contact via email: pietervanderschot@kpnmail.nl

Raoul Boesten, muziek docent Hogeschool Leiden en oprichter van Kwintessens Producties, is een voor vele zangers inspirerend koordocent. Hij is de dirigent van het Kamerkoor Kwintessens en tot 2019 van het Kamerkoor Lux.

Cantamus Alati is een gemengd koor onder leiding van Kees van der Linden. Het koor is voortgekomen uit het ouder- en vriendenkoor van de Haagse Vrije School. Het repeteert nog steeds in de Vrije School, Abbenbroekweg 7, op donderdag van 20 tot 22 uur. Veel leden hebben een relatie met de antroposofie en de Vrije School. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Meer informatie vindt u op de website.

Scroll naar boven