Siena Centrum voor kunstzinnige dagbesteding, individuele begeleiding en kunstzinnige therapie

Siena Centrum voor kunstzinnige dagbesteding, individuele begeleiding en kunstzinnige therapieSiena is een welzijnsorganisatie gericht op jongeren en ouderen met NAH en andere psychische aandoeningen. Maar ook mensen met burn-outklachten, die tijdelijk wat extra aandacht nodig hebben en bijvoorbeeld mensen die op professionele wijze ondersteund moeten worden tijdens een revalidatieproces, zijn van harte welkom. Eigenlijk is iedereen van harte welkom, zelfs mensen die geen beperkingen hebben.

De Siena-aanpak heeft een antroposofische grondslag en is gebaseerd op de toepassing van beeldende kunst, muziek en dans, met als doel de mogelijkheden van elk individu inzichtelijk te maken en optimaal te ontwikkelen. Onze vakspecialisten zijn hoog opgeleid en maken het hoogst haalbare mogelijk. Voor iedereen.

Wij beschikken over een atelier en een dans/muziekstudio in een voormalige meisjesschool in Loosduinen, een gezellige en veilige omgeving. Een plek waar onze leden zich thuis voelen.

Iedereen kan zich aanmelden bij Siena door een mail te sturen naar info@centrumsiena.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek, om te bezien of het lidmaatschap voor beide partijen een juiste keuze is.

Scroll naar boven