Welkom

Antroposofie Den Haag is een afdeling van de Antroposofische Vereniging in Nederland,  de AViN. Met deze website willen wij een platform bieden voor alle antroposofisch geïnspireerde activiteiten voor heel Den Haag en omstreken. Wij willen ook ruimte geven aan andere activiteiten die op soortgelijke wijze willen werken aan de ontwikkeling van deze wereld.

Uitgangspunt is dat er meer is dan de wereld die we dagelijks direct waarnemen. Door studie en meditatie kan men zicht krijgen op dat meerdere. Vanuit dit inzicht willen we werken aan de ontwikkeling van mens en wereld. Binnen de antroposofie zijn er enerzijds studieuze activiteiten en anderzijds werkgebieden van waaruit mensen werken voor onderwijs, zorg, cultuur, bedrijven, landbouw, e.d.

Agenda en Prikbord

In de Agenda staan de actuele activiteiten in en rondom Den Haag die interessant kunnen zijn voor antroposofisch geïnteresseerden. U kunt ook uw eigen activiteit toevoegen via de website van Antrovista. Het Prikbord is een ontmoetingsplek voor vraag en aanbod.

Studiecentrum

Het Studiecentrum organiseert lezingen, cursussen en bijeenkomsten over een breed spectrum aan thema’s. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. Nieuwe bezoekers heten wij van harte welkom. Hier staat het actuele programma beschreven.

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Bekijk het nieuwsbrief archief.

Contact

Suggesties voor aanvullingen of wijzigingen zijn welkom via de contact pagina.

Scroll naar boven