Nieuw Antroposofisch Medisch Centrum

In het voorjaar van 2023 zal op de dr. Lelykade 68 een antroposofisch medisch centrum openen. De huisartsenpraktijken van José Korte (Sterre der Zee) en Christine van Gend (de Zilverberk) verhuizen naar dit nieuwe pand. Met ons verhuizen de kunstzinnig therapeuten, de fysiotherapeuten en de diëtiste mee. We zijn in overleg met een eurythmietherapeut, een verpleegkundige en een psycholoog om ons team te versterken. We zijn verheugd dat we in dit nieuwe pand gaan samenwerken en verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor de antroposofische gezondheidszorg in Den Haag.

Op dit moment is de verbouwing van bankgebouw naar gezondheidscentrum in volle gang. Als u een bijdrage wilt leveren en een steentje wilt bijdragen aan onze toekomstplannen, dan kan dat via Stichting Sterre der Zee (NL 11 INGB 0005143441). Alle informatie en het verloop van de verbouwing vindt u op www.praktijkdezilverberk.nl/eennieuwpand. Wij zijn blij met elke bijdrage!

Dit nieuwe medisch centrum gaat ” De Lichter, antroposofisch medisch centrum” heten. Wij hopen u voorjaar 2023 daar te kunnen verwelkomen

Scroll naar boven