Pagina’s en berichten vinden

Er zijn vele methoden om specifieke pagina’s en berichten terug te vinden. Vanzelfsprekend zijn uiteraard het menu of hyperlinks vanuit gerelateerde pagina’s. Wat te doen als dit faalt?

Er is een overzicht van alle pagina’s. Standaard staan ze hier hiërarchisch georganiseerd volgens de hoofdpagina’s ingesteld bij de pagina attributen tijdens het creëren. Is de pagina eenmaal gevonden dan kan deze instelling en enkele andere worden gewijzigd vanuit dit overzicht via “snel bewerken”.

Dit overzicht kan worden gereorganiseerd door eenmaal of tweemaal op auteur, datum of aantal hits te klikken.

Er is een soortgelijk overzicht van alle berichten dat standaard op datum is georganiseerd. Een inhoudelijke overzichtspagina staat in het admin menu onder Archief – Alle Berichten.

Door in het dashboard op Berichten – Categorieën te klikken wordt een overzicht van alle categorieën getoond. Door voor een categorie op “Bekijken” te klikken wordt een inhoudelijk overzicht voor de categorie getoond.

Berichten die verlopen (Posts that expire) worden default op “private” gezet. Daardoor zijn ze alleen zichtbaar in het overzicht voor een beheerder. Dit moet nog gecheckt worden.

    Scroll naar boven