Inloggen en starten

Voor inloggen is de link http://antroposofiedenhaag.nl/login nodig. Het aantal verkeerde logins is beperkt tot vier. Daarna kom je op het dashboard.

Deze pagina biedt vooral mededelingen, van WordPress, van de plugins, van de website. Er zouden waarschuwingen op kunnen staan over noodzakelijke updates, of andere gewenste acties als het accorderen van reacties. Let op de zwarte menubalk bovenin. Deze blijft zichtbaar zolang je bent ingelogd, tenzij je een pagina edit.

Vanuit het dashboard kun je drie richtingen op:

  • een pagina editen
  • nieuwe pagina of bericht maken
  • instellingen wijzigen

Naar een pagina navigeren kan door links boven in de zwarte menubalk op ‘Antroposofie Den Haag’ te klikken. Je komt op de welkomstpagina. Via het menu kun je naar de betreffende pagina gaan. Het is ook mogelijk om bij een bekende URL met de browser rechtstreeks naar de juiste pagina te springen. Zie verder Editen.

Om een nieuwe pagina te maken klik je in de zwarte menubalk onder Nieuw op Pagina of Bericht. Zie verder Nieuwe pagina of bericht maken.

Voor Instellingen wijzigen moet je het betreffende item vinden in het zwarte paneel aan de linkerkant. Sommige plug-ins hebben hun eigen entry, andere vind je onder Gereedschap of Instellingen.

Uitloggen gebeurt rechtsboven, onder je login-id of avatar.

    Scroll naar boven