Hoe de regie in eigen hand te houden

Joke Meijer vraagt zich af hoe we de regie in eigen hand kunnen houden als we corona krijgen:

“Als iemand corona krijgt, gaat hij eerst door de waterige fase (verkoudheid), dan door de lucht-fase (problemen met het binnenhalen van de lucht), dan komt hij in de warmtefase (koorts).Hij komt in de Saturnussfeer terecht, na afgedaald te zijn naar Maan en Zon, water en lucht. Kan je het zien als een soort inwijding? Als hij dan nog aan de beademing moet, komt daar zoveel bij kijken dat het de vraag wordt of hij het overleeft, en dan nog hoe hij er daarna aan toe is…..Er zou een raadgeving moeten komen hoe we er doorheen kunnen gaan met zoveel mogelijk de regie in eigen hand! Ook hoe je thuis kunt sterven mocht dat nodig zijn…..Is daar al iets over gepubliceerd?”

Scroll naar boven