Informatie gerelateerd aan de coronacrisis

Er is van oudsher al veel gepubliceerd over geesteswetenschappelijke gezichtspunten over besmettingen en epidemieën. Daarnaast zijn er specifiek over de huidige crisis interessante observaties gemaakt. Er verschijnt veel in de algemene media over de achtergronden, voortgang en perspectieven.  We willen een poging doen om tot een relevante  een relevante beperking te komen.

Hieronder kunnen links en documenten worden doorgegeven die vanuit een antroposofisch gezichtspunt interessant zijn. Geef met een enkele zin het belang aan. Bedenk: minder is meer. De documenten zelf kunnen indien nodig met een mail naar info@antrodenhaag.nl als bijlage worden opgestuurd. Gebruik alleen pdfs. Alles zal worden verzameld in een afzonderlijke pagina over de coronacrisis.Daar staat reeds (o.m.):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven