Odin

De biologische eetwinkel van Odin (vroeger Estafette, daarvoor Gaia) is gevestigd in de Aert van der Goesstraat 35-37. website. Er zijn ook een Odin winkels in Delft: (Papsouwselaan 7-13) en Voorschoten (Treubplein 19).

U vindt er een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw: van koffie en thee tot rijst en pasta, van broodbeleg en vruchtensap tot noten en zuidvruchten en van zuivel tot brood. Maar ook verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen kunnen bij Odin worden gevonden. Het assortiment is  100% biologisch hebben bovendien het keurmerk voor biodynamische producten, het Demeter keurmerk.                                                      

De Odin winkels zijn eigendom van de Coöperatie Odin. Klanten kunnen mede-eigenaar worden.

Scroll naar boven