Haagse Boekerij

Een kleine zelfstandige boekhandel in het centrum van de stad, Frederikstraat 24 Den Haag, gespecialiseerd in  antroposofie. Via de website kan ook een abonnement op de regelmatig verschijnende Nieuwsbrief worden genomen.

Je kunt hier met alle vragen over antroposofische lectuur terecht, zowel van Steiner als van hedendaagse auteurs. Wat niet voorradig is, is snel besteld. Populaire onderwerpen zijn opvoeding, voeding, kunst en uiteraard filosofie.

In een boekhandel vind je pure magie. Elk boek – drukinkt, papier en de letters van het alfabet – bevat een wereld op zich. In welke wereld bevindt zich de lezende Goethe hiernaast? Te oordelen naar de omvang van zijn eigen literaire werk zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Boeken zijn ook, meer dan ooit, handelswaar: steeds grotere stapels bestsellers, een steeds kortere omlooptijd. Daar moet de kleine boekhandel het niet van hebben. Naast een algemeen assortiment zijn onze specialisaties: antroposofie en spiritualiteit, letterkunde, kinderboeken en een grote collectie kaarten. En uiteraard mag u van ons deskundig advies op deze terreinen verwachten!

Scroll naar boven