Beste vrienden,
Hieronder stuur ik een mail van Marleen en Mario Mathijsen aan jullie door over bovengenoemde Paasbijeenkomst. Met hartelijke groet,

Bob Duin

Doorgestuurde mail van Marleen en Mario Mathijsen:

Beste mensen,
Hierbij een bericht over een bijzondere, tweedaagse bijeenkomst met Pasen over 'Oude in Nieuwe Mysteriƫn', in het Vreedehuis, Riouwstraat 1, Den Haag. In de bijlagen vindt u het programma en een inhoudelijke toelichting. Zie ook de website voor verdere details en info.

Pasen 2022 is 3x33 jaar na Kerstbijeenkomst 1923. We kennen het belang van Pasen 33 jaar na Kerst en het ritme 33 en nog een keer 33 jaar daarna (GA 180, 1e-4e voordracht). We hebben gekozen voor dit moment, zodat het met bewustzijn gevierd kan worden.

De kern van de Kerstimpuls was de Grondsteenlegging in het hart van de aanwezigen. Die impuls in ons laten werken en steeds opnieuw uitspreken, is de intentie achter deze bijeenkomst.

De omvorming van de oude mysteriƫn, die op verborgen wijze in ons leven, naar een nieuwe spiritualiteit kan op veel manieren worden beleefd. Op deze Paasbijeenkomst kan iedereen dat op eigen wijze innerlijk herkennen en wellicht verder ontwikkelen. Via woord en kunst nodigen we iedereen uit dit gebeuren ook gezamenlijk actief mee te beleven.

Hartelijke groeten van Mario & Marleen Matthijsen, initiatiefdragers
Tuinfluiterlaan 28, 2566SK te Den Haag, tel 070-3546090, mobiel 06-51435885 (Mario)