Nieuwsbrief Antroposofie Den Haag

nummer 12, december 2020

Kerstconcert

Om ontmoeting en muziek ruimte te bieden organiseert Renate de Zwaan een klein intiem concert in de aanloop naar de Kerst. Een mooie kans om weer van levende muziek te genieten! Het concert wordt twee keer uitgevoerd.

woensdag 23 december Elisabeth Vreedehuis, Riouwstraat 1, Den Haag
16.30 -17.30 uur en 19.00- 20.00 uur

Zaal open 30 minuten voor aanvang. Buitendeur sluit vijf minuten voor aanvang. Het is noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeldt.
Het Kwartet JARDIN DES IMAGES, bekend van de voorstellingen van I-oanna, zal het concert verzorgen.
Het programma omvat in elk geval:
Pianokwartetten van Beethoven en Mendelssohn
Viool Mirjam Hoogendijk
Altviool Evelien van der Kamp
Cello Thomas Kanter
Piano Stefaan Brakkee

Graag een vrijwillige bijdrage na afloop (richtbedrag € 20).
Aanmelden s.v.p. vóór 18 december bij Renata de Zwaan op het mailadres concert23dec@gmail.com Er is plaats voor max. 25 personen per keer. Wilt u aangeven hoeveel personen uit één huishouden komen?
In het Elizabeth Vreedehuis gelden de bekende overheidsregels wat betreft hygiëne en afstand. Graag in de gang en trappenhuis een mondkapje dragen.
Helaas mogen wij niets te eten of drinken aanbieden.
We verheugen ons op een muzikale avond en zien uit naar uw komst !
20190122_124956
Beste mensen,
Dit merkwaardige jaar loopt ten einde. Veel activiteiten dit najaar moesten afgelast worden of op een aangepaste manier gepresenteerd worden. Ontmoetingen zijn door de maatregelen tot een minimum beperkt, zodat we ons steeds in onze bekende kleine kringen bewegen. Het Coronawezen heeft onze samenleving verdeeld en in kleine stukjes gehakt. Het virus gaat niet weg, daar is iedereen het wel over eens. Hoe lang de maatregelen onze samenleving nog gaan beheersen is de vraag. Het lijkt erop dat we nog tot in het voorjaar moeten leven met de bestaande beperkingen. Het culturele leven lijdt eronder, evenals de economie, het sociale leven, verenigingen en de jeugd.
En dan zijn we in dit deel van de wereld nog goed af. De tijd zal ons leren wat de effecten van Corona op de lange termijn zullen zijn. Het blijven spannende tijden.

IMG-20151206-WA0000 (2)
In januari hopen we weer een nieuwsbrief met veel activiteiten te kunnen brengen.
De redactie van de Nieuwsbrief wenst u een goede Kersttijd.