Chiara zoekt een kamer

Ik ben Chiara (23) en begin in september aan de antroposofische opleiding vaktherapie beeldend in Leiden en zoek nog een kamer! šŸ™‚ Kan iemand me verder helpen?

Ik heb enkele jaren gereisd en op verschillende plekken en (biodynamische) boerderijen gewoond en gewerkt na te hebben afgestudeerd van een vrije school in Belgiƫ. En nu kijk ik er erg naar uit een gezellig plekje te vinden om te wonen in of rond Leiden en om deze opleiding te starten. Samenleven met andere mensen vind ik heel fijn en heb dit ook al vaker gedaan!

Ik ben een natuurmens, houd ervan goede conversaties te hebben, te wandelen, wilde bloemen en kruiden te plukken, (vrij) dansen en samen zingen, bewust te leven & communiceren, mediteren en doe momenteel ook een opleiding waar we veel met persoonlijke ontwikkeling werken. Alle tips, contacten of ideeĆ«n worden erg geapprecieerd!! Ook een kamer op een boerderij, bij een (vrije school) familie of een bejaarde bijvoorbeeld, daar sta ik voor open šŸ˜Š

Stuur me een berichtje of via email: chiara.gj@gmail.com

Chiara Grant-Jansen

Scroll naar top