Twee kamers beschikbaar

Wij zijn een woonvereniging in de Celebesstraat, Den Haag. We wonen in een prachtig pand even dicht bij het centrum als bij de zee met het Scheveningse bosje slechts een paar straten verder. Per ongeveer 1 September 2022 zoeken wij twee nieuwe huisgenoten. Wij zijn een rustig maar gezellig huis waar aandacht en respect voor zowel het huis als elkaar de boventoon voeren. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het voortbestaan van het huis en het onderhouden van het hele pand, wat taken met zich meebrengt. Dat wij allemaal in de antroposofie werkzaam zijn of studeren verbindt ons.

Wij zijn dan ook op zoek naar iemand studerend of werkzaam vanuit de antroposofische visie. Ben je boven de 21, zorgzaam, voel je verantwoordelijkheid tegenover je leefomgeving en huisgenoten, kun je samenwerken en kun je gedisciplineerd werken? Dan zou dit huis zomaar de plek voor jou kunnen zijn.

Als je geïnteresseerd bent stuur dan voor 1 juni 2022 een mailtje naar gastcelebes44@gmail.com waarin je jezelf kort voorstelt. De hospiteeravond zal in juni plaatsvinden, de datum ontvang je dan via de mail.

Scroll naar top