Tussen Licht & Duisternis

Carin Anderson exposeert van 28 september – 6 november 2020 in het Vreedehuis. Zij schrijft hierover het volgende:

Mijn schilderijen kenmerken zich door monumentale, kleurrijke composities waarin meestal de mens centraal staat. Vanuit een kleurstemming wordt laag over laag naar kleurintensiteit gestreefd. bewegend vanuit abstractie naar figuratie, soms herkenbaar, soms raadselachtig.  De zeggingskracht van het schilderij groeit en gaat spreken. Belangrijke inspiratiebronnen hiervoor zijn verhalen, ervaringen, gebeurtenissen en ontmoetingen tussen mensen. Het kleurgebruik is intens en warm met meestal een sterke licht-donker werking.

Ruim 18 grote schilderijen (de hal, het Café, het trappenhuis, de Concert- en Euritmiezaal) tonen een belangrijk deel van mijn werk als Beeldend Kunstenaar van de afgelopen 15 jaar. Sinds 3 jaar geef ik vorm aan het Atelier van het Vreedehuis en heeft mijn liefde voor de kunst zich steeds meer verplaatst van het doek naar het direct Kunst-Zinnig werken met cursisten en ben ik getuige van intieme ontwikkelingsprocessen.  Een dankbare en eervolle opgave waarin ik mee bouw aan de impuls van Het Vreedehuis .

In de maand oktober geef ik rondleidingen langs mijn werk. U kunt t.z.t. dag en tijd aangekondigd vinden onder Activiteiten/agenda  van het Vreedehuis. Maar u kunt ook vrijblijvend binnenlopen van dinsdag t/m vrijdag tussen  9.00 uur – 14.00 uur als het café geopend is, met navraag aan de balie of (deel)bezichtiging van alle zalen mogelijk is i.v.m. eventuele bezetting.

U bent meer dan welkom!  Carin  Anderson info: 06-46064661.
Meer info: www.carinanderson.nl

Scroll naar top